Got car questions? Our community of 7000 plus members would love to help.

Showing questions 81 - 90 of 1961

Hi voltage fuse

15 Jan 2020 •
How do you change the high voltage fuse on a 2015 Kia optima hy ex model

No power to AC clutch

15 Jan 2020 •
Not getting power signal to AC clutch. Got Freon. No blowing fuses

2010 MERC GL450 AIR SUSPENSION

14 Jan 2020 •
My GL450, one side is down and the other side is up. I was told the right rear air spring(bag) is blown which it is. Before, my gl450 sits low when off but when on, it rises up. However, after getting new tires and doing an alignment, one side would not go up. My problem happened right after new tires and alignment was done. Took it to mercedes and they told me that the air bag is popped, but they also want me to replace all FOUR level sensors and the left rear air spring(bag) too.

2009 AUDI S3 Sportsback

14 Jan 2020 •
Powersteering light on dashboard shows red??? Vehicle turn extremely difficult   

Parking Brake contact switch 1997 C280 MBZ

14 Jan 2020 •
I had a mechanic tell me to replace the PARKING BRAKE CONTACT SWITCH, I bought one. The mechanic is gone....  Can anyone tell me where it is located?  The Brake  indicator on my dash stays on and it beeps constantly when car is in motion. I've searched YouTube and Googled it. Help!  please.  

2001 BMW 325i Crank no Start issue

14 Jan 2020 •
     I have a BMW that will crank but just will not start. The starter is new, I checked and replaced all fuses and relays that were bad, my fuel pump is working, but its as if my car will not start to what seems to be a lack of fuel. Tomorrow I will check spark plugs and coils, but does anyone have a suggestion on what I can do to solve this issue? 

1991 MBZ 300 SL

13 Jan 2020 •
Hi Will the transmission reset procedure work with my older Benz???

Abs

13 Jan 2020 •
Installed new tires on my 2003 500 sl now I am getting a abs bad esc lights any suggestions 

2017 Mercedes CLA250 limp mode

13 Jan 2020 •
Hello, I have a 2017 Mercedes CLA250 that has gone into limp mode and check engine light is on. I have already ran diagnostic scan and got code P0234. I believe it is the boost sensor, MAF sensor, or MAP sensor. Problem is, I do not know where any of these are located. Does anyone have a clear picture of where each of these sensors are located? 

BMW E90

13 Jan 2020 •
Key fob not working